diumenge, 9 de setembre del 2012

Confluence AW 2013


Confluence és el punt on es troben dues tendències, la de treballar amb teixits ecològics i la de l’upcycling, reciclar peces en desús donant un nou valor i una nova oportunitat a allò que ja havíem descartat del nostre armari.

Representada amb el viatge que emprèn una noia, des de l’estació de tren fins al lloc on l’esperen per sentir-la cantar, la col·lecció pretén evocar la re-definició del cicle de vida d’un seguit de peces de roba. A partir del reciclatge de roba i treballant l’ús de materials orgànics s’explora la re-invenció combinatòria de peces en desús. En aquest viatge el disseny, com el tren, és un mitjà de transport que es rebel·la cada vegada com a més ecològic i sostenible.

La col·lecció està confeccionada a partir de la transformació total de peces de roba. Es tracta bàsicament de peces masculines transformades en roba femenina. Camises, pantalons i jerseis han estat el punt de partida per fer vestits, faldilles i samarretes. Complementen els looks, samarretes de cotó orgànic certificat i complements realitzats amb les restes de teixit, camals o butxaques de les peces de roba inicials.

Fotografia: Anna Sastre
Model: Mireia Redondo
Producció: Júlia Molins
Disseny i estilisme: Clara Mallart

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada